Nieuwe bewoner en nog ruimte…

cropped-dsc_8972.jpgGisteren mochten wij Marko verwelkomen als nieuwe bewoner, en dat op zijn verjaardag. Dat betekende lekker taart eten bij de koffie! Met Marko van 36 is onze gemiddelde leeftijd toch wel gedaald, van een suffe 50+ woongroep zijn we nu veranderd in een “jonge, dynamische” gemeenschap, ha ha.

Ciska is ook van plan om te verhuizen, zij gaat weer terug naar de polder om lekker dicht bij haar kleinkinderen te wonen.

Dit betekent dat we nu ruimte hebben voor 2 nieuwe bewoners. De mannen zijn op dit moment in de meerderheid dus vrouwen, reageer! Verder zoeken we niet een specifiek iemand, je moet passen in de groep, we willen het vooral gezellig hebben met elkaar.

Heb je interesse? Klik hier om een berichtje te sturen

Nadat we je bericht hebben ontvangen nemen we contact met je op. Mocht het van in een eerste telefonisch gesprekje wat lijken van beide kanten, dan wordt je uitgenodigd om eens kennis te komen maken met iedereen. Daarna, als we van beide kanten vinden dat je in de groep past, zou een keertje logeren tot de mogelijkheden behoren.

Bewaren

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Charlotte Loof schreef:

    Hoi, de boerderij en oproep zien er goed uit. Het is zeker niet mogelijk om er als stelletje te wonen? Hij pas 62, zij pas 64?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s