Hemel onder vuur

DSC_9452Het was een gezellige drukte bij de presentatie van het boek “Hemel onder vuur”.  We vonden het erg leuk om op onze, toch wel bijzondere locatie, een boekpresentatie te organiseren en mee te maken.

Ed Lute (Uitgeverij Trophonios Publishing) heette de belangstellenden welkom. Ed benoemde nog even zijn twijfel over het bestaan van chemtrails en de discussies die hij en Fred Teunissen, de auteur, daarover hebben gevoerd. Toch gaf hij aan blij en trots te zijn op het resultaat en het werk wat verzet is.

Ed Lute
Presentatie “Hemel onder vuur”

Fred kreeg het woord en las het voorwoord van zijn boek voor. Daarin schrijft hij hoe zijn ogen waren geopend en waarom hij besloten heeft tot actie over te gaan en onderzoek te doen. Hieronder een paar alinea’s uit het voorwoord.

“Ik weet precies de dag waarop dit ‘ontwaken’ plaatsvond: 6 augustus 2015, een rustige, lauwwarme zomernamiddag. Ik zat op een bankje langs het Prinses Margrietkanaal in Grou en zag daar tot mijn stijgende verbazing hoe het hele luchtruim, van horizon tot horizon, door een paar brullende jets werd gevuld met uitdijende vliegtuigstrepen. Het helder donkerblauwe firmament veranderde langzaam in een melkwitte zonsverduisterende koepel. Terwijl ik dit zag gebeuren, begon ergens diep in mij het besef door te dringen dat deze vliegtuigen iets zeer ingrijpends met mijn wereld aan het doen waren. Noem het een voorgevoel van onheil.

Chemtrails. Het is een zeer controversieel onderwerp. Informatie daarover had ik in de loop der jaren wel langs zien komen, maar had ik naast me neergelegd. Voornamelijk omdat chemtrails in verband werden gebracht met geheime plannen om de wereldbevolking te decimeren. Dat leek me een indianenverhaal. Niet serieus te nemen.

Maar op grond van deze nieuwe indrukken in Grou nam ik me voor om me opnieuw in het onderwerp te verdiepen. En ditmaal grondiger. Dit boek is het resultaat. “

Fred vertelde dat 2 mensen die hem dierbaar waren niet konden komen i.v.m. ziekte, waaronder een geval van longontsteking. Hij merkte op dat het hem al eerder opgevallen was dat er steeds meer mensen geveld worden door longontsteking zonder verklaarbare oorzaak. Bij wijze van test vroeg hij aan de aanwezigen hoeveel mensen het afgelopen jaar in hun directe omgeving (familie, vrienden, collega’s) met een geval van longontsteking waren geconfronteerd. Ik heb de handen die omhoog gingen niet geteld, maar het leek meer dan de helft.

DSC_9457

De aanwezigen die bijgedragen hebben aan het boek, door het te proeflezen, te controleren op fouten en onwaarheden, werden bedankt en mochten een gesigneerd exemplaar in ontvangst nemen. de champagneflessen werden van hun kurk ontdaan en  en na een proost en plaspauze vertelde Fred nog iets over het boek en zijn Cassandra-complex en gaf het woord aan de mensen die iets konden vertellen over een van de vijf letters van het woord ALOHA

ALOHA: Daarin staat A voor Alert zijn, L voor Liefde, O voor Organisatie, H voor Heling en A voor Actie.

De middag werd afgesloten met een gezellig samenzijn onder begeleiding van hapjes en drankjes, pompoensoep en brood.

Ik wil iedereen bedanken voor hun aanwezigheid, een gezellige middag, belangstelling en de donaties voor onze vereniging.

Het boek kost € 20,00 en is behalve via de gangbare kanalen ook te bestellen via het  formulier onderaan deze pagina.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s