Transformatie en vernieuwing

websiteAl een tijdje vond ik dat de website aan vernieuwing toe was. Nu is het er dan eindelijk van gekomen. Het werd ook tijd hoorde ik later, een paar mensen vonden de website toch wat “oubollig”

Ik ben er even voor gaan zitten en uiteindelijk is dit dus het resultaat. Een ander uiterlijk en het een en ander toegevoegd.
Transformatie en vernieuwing dus.

Nieuw

Nieuw op deze website is o.a. de agenda, te vinden onder “Activiteiten”. De eerste cursus staat er op, de rest volgt binnenkort. Ook nieuw is het gastenboek, deze vind je onder het menu “Gasten”. Als je ons, onze website of een van onze activiteiten hebt bezocht en je wilt daar iets  over delen, dan kun je hier terecht.

Verder is er niet veel veranderd. We zien nog graag dat iedereen leeft in harmonie met zichzelf, de omgeving en de natuur en daar willen we graag bij helpen.

Je bent nog steeds welkom bij ons om even weer bij te tanken, tot rust te komen of  je te laten inspireren tijdens een workshop, cursus of lezing

Daarnaast geven we behandelingen die je weer in balans brengen en je gezondheid verbeteren.

Geef jij cursussen of workshops, zoek je nog een ruimte en denk je dat je activiteit mooi aansluit bij onze visie? Neem dan eens contact met ons op.

Heb je al een geschikte plek om je activiteiten te organiseren en wil je daar een maaltijd bij aanbieden? Ook dan kun je bij ons terecht. Jacqueline kookt met liefde vegetarisch en biologisch voor groepen.

En, je kunt ons nog steeds volgen, de knop is verplaatst naar de onderzijde van de website.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s