We zoeken jou nog steeds….

Hoe mooi wil je het hebben?
Een kleine woongroep in een boerderij in het buitengebied van Dwingeloo. Een mooie, grote (moes)tuin en kruidenspiraal. Overal weilanden en akkers om je heen en prachtige natuur vlakbij.  Daar zouden toch hele horden op af moeten vliegen?

Nou nee dus. In de praktijk blijkt het toch een hele grote stap te zijn. Samen-leven en niet alleen of met twee. Je komt jezelf en de ander tegen en dan komt het aan op openheid, kwetsbaarheid  en wederzijds respect. En op de wil om te leren en te groeien.

In september vorig jaar kwamen er twee plaatsen bij ons vrij. Inmiddels zijn we bijna zover dat er nog maar één plaats beschikbaar is. Deze plek zou voor jou kunnen zijn.  Als je jezelf herkent in deze advertentie die we onlangs op woongroep.net plaatsten, dan is DIT het moment om in actie te komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s