Natuurwezens en Landschapshelingen

Vrijdagavond 6 april 20-22.30 uur: Lezing ‘Natuurwezens en Landschapshelingen’

In deze lezing met Powerpoint presentatie vertelt Nicolaas de Jong over zijn jarenlange ervaringen met het werken met elementwezens in de natuur en projecten van landschapsheling die hij door aanvragen van de natuurwezens heeft ondernomen. De lezing wordt gelardeerd met mooie tekeningen van elementwezens. Aan de hand van vragen uit de zaal wordt de lezing vormgegeven.

Entree: € 7,50

Zaterdag 7 april van 10 – 17 uur: Workshop ‘Elementwezens waarnemen en beleven in hun energetische landschap’

We nemen de elementkrachten van aarde, water, lucht en vuur waar aan de hand van een groeiende plant, leven ons in in de groeiende gebaren ervan, zingen de groei van de plant en boetseren vervolgens uit wat we hebben waargenomen. Zo maak je een eerste verbinding met de natuurwezens die de plant doen ontstaan. Hierna gaan we op en rond het terrein van Op de Voshaer waarnemen hoe de landschapsengel via haar drie punten functioneert. We zoeken verbinding met enige elementwezens binnen haar energetische landschap. Daartoe gebruiken we kunstzinnige methoden, zoals ritmen lopen, ritmische teksten en samenzang. Na de beleving boetseren we ook dit weer uit, om ons zo bewust te worden van hun werkingen. Zo leer je met deze workshop hoe je makkelijk een toegang vindt tot de natuurgeesten in en om je heen.

Entree: € 100, – incl. lunch

Zondag 8 april van 10 – 17 uur: Workshop ‘Methoden van landschapsheling’

We nemen eerst waar bij de landschapsengel hoe het er energetisch bij staat en of er nog iets mist. Hierna besluiten we met elkaar wat we kunnen doen om haar werkingen te optimaliseren. Dat kan zijn door versterking van enige groepen natuurwezens, maar ook of we nog dieper dienen te werken om gevallen krachten en engelen ten goede om te vormen naar het licht.

Deze workshop geeft je handige tools om zelf in je huis en omgeving helend en harmoniserend aan de slag te gaan.

Entree: € 100, – incl. lunch

De workshops kunnen onafhankelijk van elkaar worden gevolgd. De lezing bijwonen strekt tot aanbeveling.

Prijs voor een workshop + de lezing € 102,50 incl. lunch

Prijs voor het gehele weekend € 190, – incl lunch op beide dagen

Reductie in overleg.

Aanmelden